Solglasögon Stockholm

Vi siktar på att erbjuda dig det lilla extra i solglasögon väg och har därför valt ut våra märken noggrant bland annat från en stor inköps mässa i Paris. Det finns märken från riktiga modelejon till lite mer sportglasögon till lite enklare solglasögon där man satsar mer på funktion och bra solskydd. Alla våra solglasögon har fullgott Uv skydd och nästan alla solglasögon finns möjlighet att sätta glas med styrka i.

Nedan nämner vi lite om dom märkena vi är stolta över att ha på Hellström optik.

CELINE För den medvetna kvinnan

Maui Jim Polariserande glas som även går att få med slipade glas. Absolut favoriten för den som vill ha polariserande glas av högsta kvalitét.

 

Oliver Goldsmith En 80 åring som verkligen är legendar på solglasögon. Familjeföretaget som startade i England förde in solglasögonen som en accessoar på de stora modehusen och tog fram dom till catwalken. Ett märke som burits av många kända namn bla Grace Kelly.

Chloé

 

Karl Lagerfeldt Modeskapare som är känd för att ha tagit över och varit ansvarig för Chanels modehus dom senaste decennierna, född och uppväxt i tyskland men med svenska rötter.  Solglasögonen designar han för den som vill ha den lilla extra detaljen eller accessoaren.

Randolph Det amerikanska solglasögon märket som ses på många piloter då just det Amerikanska flygvapnet är tillverkarna av detta märke. Klassika pilotbågar i alla dess slag hittar du här. Glasen finns att välja både med och utan spegelglas.

 

 

Marc o polo Märket grundades av två svenskar och en amerikan och startade som ett klädmärke men är idag äv kända för sina glasögon, kollektionerna går ofta i naturliga färger.